Rólunk

Az Airvent Zrt. egy 1990-ben alakult vállalat, amely egy összesen 400 főt foglalkoztató európai cégcsoport bázisa. A testvérvállalatok a svédországi Klimatbyran AB és a 2014-ben csatlakozott dán Netavent A/S. Elkötelezettek vagyunk olyan, a környezet szempontjából is fenntartható technológiák és megoldások mellett, amelyek energiahatékonyan biztosítják az egészséges és kellemes belső klímát a lakossági, a kereskedelmi és az ipari épületekben, valamint a különböző rendeltetésű középületekben. Cégközpontunk és gyártóüzemünk Kecskeméten található, telephelyekkel Budapesten, Debrecenben és Szombathelyen vagyunk jelen Magyarországon.

Fel

Termékek

Magas műszaki szinvonalon fejlesztünk, tervezünk és gyártunk innovatív légtechnikai- és szabályozástechnikai termékeket. Célunk olyan korszerű termékek és rendszerek szállítása, melyek mind a funkciójuk, mind a minőségük szempontjából kiválóak. Az Airvent széles termékskáláján ma légkezelők, klímagerendák, VAV-rendszerek, standard légtechnikai termékek és szabályozóautomatika rendszerek találhatók. Folyamatosan keressük az új kihívásokat, legyen szó egy teljesen egyedi műszaki megoldásról vagy egy standard termék vevői igénynek megfelelő módosításáról. 

Fel

Gyártás

Rugalmas gyártási lehetőségeinknek köszönhetően a standard termékek széles választéka mellett vállalni tudjuk egyedi, projektre szabott megoldások szállítását is. Elkötelezett szakembereink magas szinvolalú szolgáltatást tudnak nyújtani a vevőtámogatástól a projektmenedzsmentig. Kecskeméti gyártóüzemünk ISO 9001 és 14001 minősítéssel rendelkezik, mely megköveteli a gyártás káros környezeti hatásainak minimálisra csökkentését és a környezettel kapcsolatos paraméterek folyamatos javítását. A gyártási folyamatok kontroll alatt tartásával teljes felelősséget tudunk vállalni termékeink minőségéért. 

Fel

Partnereink

Az Airvent-nél azt valljuk, hogy értékünket a termékeinken keresztül kell megmutatni partnereinknek. Ügyfeleink életét és munkáját az összetett műszaki problémák megoldásával, energiahatékony és környezetbarát termékek fejlesztésével és gyártásával tehetjük könnyebbé. Partnereinket gyors árajánlatadással, rövid szállítási határidővel és ha szükséges, komplikált mérnöki feladatok megoldásával segítjük. Számunkra az energia azt is jelenti, hogy cégünknél olyan atmoszférát teremtünk, ahol kollégáink energikusak, rugalmasak és készségesek. Az egészséges, nyitott légkört az odafigyelés, az őszinteség és a kellemes környezet is segíti. 

Fel

Fenntarthatóság

Az Airvent a légtechnikai termékek gyártásának és forgalmazásának területén meghatározó cég Magyarországon. Ebben a minőségben aktívan hozzá kívánunk járulni társadalmi-, gazdasági- és természeti környezetünk fenntartható fejlődéséhez.

Fenntartható fejlődés

A felelős üzletvitel érdekében a fenntartható fejlődés melletti elkötelezettségünket tevékenységünk és működésünk
minden területén igyekszünk demonstrálni: a beszállítóink megválasztásától a hulladékkezelésen és termékeink gyártásán át a vevőinkkel való kapcsolattartásig. Figyelünk a környezetünkre azzal is, hogy termékeink és rendszereink tervezésénél és a gyártási folyamatok kialakításánál mindig szem előtt tartjuk, hogy az össz-energiafelhasználás a lehető leghatékonyabb legyen. 

Környezetvédelem

Büszkék vagyunk arra, hogy körültekintően és elkötelezetten védjük környezetünket. Jó hírnevünket partnereink és munkatársaink körében a minőség- és környezetközpontú rendszerünk folyamatos fejlesztésével szeretnénk fenntartani. Célunk, hogy tevékenységünket mindig a vonatkozó környezetvédelmi szabályoknak megfelelően folytassuk, rendszeresen értékeljük és szabályozzuk a környezetre gyakorolt hatásunkat, a veszélyes anyagokkal kapcsolatos feladatainkat és felelősségünket, továbbá a hulladékgazdálkodással kapcsolatos tevékenységünket. Dolgozóinkat a környezetközpontú rendszerünk megvalósításához és működtetéséhez szükséges feladatok megfelelő elvégzése érdekében folyamatosan képezzük, és motiváljuk. 

Munkatársaink 

Célunk, hogy az Airvent mindig felelős és megbízható munkáltató legyen. Munkatársainknak látniuk és érezniük kell elkötelezettségünket az egészséges és biztonságos munkafeltételek mellett. A biztonságos és jól szervezett munkahelyek létrehozásával törekszünk az egyéni teljesítmények és motivációk támogatására is. 

Minőség és innováció

Innovációs stratégiánk eredményeként cégünk értékes és megbízható partner a légtechnikai- és klimatechnikai piacon. Eddigi tevékenységünk során hosszútávú gondolkodásról, fejlődési ambíciókról, rugalmas hozzáállásról és nem utolsó sorban energiahatékony megoldásokról tettünk tanúbizonyságot. Innovációs stratégiánk magában foglalja a termékfejlesztést, a gyártási folyamatokat, továbbá a technológiai- és szervezeti fejlesztést. Törekszünk a gyártáshoz szükséges energia minimálisra csökkentésére és termékeink életciklusának meghosszabítására is.