Airvent hírek

23március
2020

Szerviz tájékoztató a koronavírus helyzet miatt

Tisztelt Partnerünk!

A világban és hazánkban is egyre nagyobb méreteket ölt a koronavírus okozta járvány. A magyar Kormány a kialakult helyzetre tekintettel veszélyhelyzetet hirdetett ki, amelynek keretében a védekezéshez szükséges körülmények megteremtése élvez elsőbbséget. Az elkövetkezendő időszakra vonatkozóan is a megelőzésre törekvés illetve a tömeges megfertőződés elkerülése a cél.
Az Airvent Zrt. szem előtt tartja mind a nemzetközi, mind a hazánkban kialakult helyzet kapcsán hozott védelmi intézkedéseket és megelőzési protokollt. Kiemelt fontosságúnak tartjuk munkavállalóink egészségének megóvását, hogy Partnereink igényeit a továbbiakban is a lehető leggyorsabban, hosszútávon és magas minőségben tudjuk kiszolgálni.
Szerviz-tevékenységünket – a helyszíni kiszállás, illetve a személyes kontaktus gyakorisága – jelenleg fokozott veszélyhelyzetbe kényszeríti, ezért az alábbi iránymutatások betartását kérjük a továbbiakban Önöktől.

1. / Amennyiben a munka elvégzése nem nélkülözheti szervizes kollégáink személyes jelenlétét, ebben az esetben felhívjuk figyelmüket, hogy elsősorban a nyitott térben megvalósítható megbízásokat tudjuk jelenleg teljesíteni.
Kérjük, biztosítsák a helyszínen, hogy egyidejűleg csak szervizes kollégáink tartózkodjanak ott. A kapcsolódó szakágak képviselői ezt megelőzően, vagy utána végezzék el a szükséges tevékenységeket.

2. / Zárt térben történő munkavégzés esetén csak abban az esetben tudunk kiszállást vállalni, ha a hely jól szellőztethető, a munkavégzést megelőzően és utána is Megrendelő vállalja az alapvető higiéniai iránymutatások teljesülését, és szintén biztosított munkatársaink kizárólagos jelenléte. Egyidejű munkavégzést egy légtérben más kollégákkal jelenleg nem tudunk megvalósítani.

3. / Továbbá kérjük, hogy mérlegeljék, szükséges-e a szervizes kolléga személyes jelenléte – ha ez nem elengedhetetlen, akkor kérjük, telefonon vagy e-mailben keressék kollégáinkat, illetve vegyék igénybe telephelyi szervizközpontunk szolgáltatásait.

Megértésüket és együttműködésüket ezúton is köszönjük!
 

                                                                                                                              Airvent Szerviz

16március
2020

Koronavírus elleni óvintézkedések az Airvent-nél

Tisztelt Partnerünk!

Az alábbiakban arról szeretnénk Önöket tájékoztatni, hogy a koronavírus (COVID-19) kapcsán kihirdetett járványügyi helyzet idején az Airvent-nél milyen lépéseket tettünk illetve teszünk meg kollégáink és partnereink biztonsága érdekében.

A gyártásunk továbbra is zavartalanul működik, az anyagellátási láncaink folytonosak, alapanyag készleteink biztonságos szinten vannak. Kecskeméti telephelyünk nyitva tart, azonban az áruk behozatala vagy telephelyünkről való elvitele szigorúbb óvintézkedések mellett történik. Az életbe lépett szabályozások, mint a gyakori kézfertőtlenítés, valamint az egymástól való 1 m távolság tartása, gumikesztyű használata mind a munkatársaink és partnereink egészségének megőrzését hivatott szolgálni.

Helyszíni szerviz szolgáltatásainkat előzetes felmérés alapján, kizárólag alacsony egészségügyi kockázati besorolás esetén tudjuk biztosítani ügyfeleink és munkatársaink maximális védelmének érdekében.

Ahol a feladatok természete lehetővé teszi, ott munkatársainknak biztosítjuk a lehetőséget, hogy otthonról dolgozzanak. Az irodákban valamint gyárunkban dolgozó munkatársak egymástól legalább 1 méteres távolságot tartva, valamint gyakori kézfertőtlenítéssel igyekeznek megóvni saját maguk és kollégáik egészségét.

A kereskedelmi irodáinkban (Budapest, Debrecen, Kecskemét és Szombathely) 1-1 üzletkötő munkatárssal állunk partnereink rendelkezésére, viszont az árukiadást igyekszünk továbbra is zavartalanul biztosítani. A fertőzés kockázatának lecsökkentése érdekében kérjük, kérdések, ajánlatkérések, rendelések esetén amennyire lehetséges, válasszák a kommunikáció egyéb formáját.

Kollégáink e-mailben és telefonon is készséggel állnak, az Önök rendelkezésére.

A folyamatosan változó helyzet tükrében a fenti intézkedések változhatnak, szigorodhatnak.
Ezekről minden esetben a honlapunkon tájékoztatjuk majd Önöket!

                                                                                                                                    Airvent Zrt.
   

17december
2019

Ünnepi nyitvatartásunk

Tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket, hogy kereskedelmi irodáink a következő ünnepi időszakban az alábbiak szerint tartanak nyitva:

Az év utolsó munkanapján 2019. december 20-án mind a négy kereskedelmi irodánk rövidített nyitvatartási időben, 14:00-ig várja kedves partnereit.

2019. december 21-től 2020.január 5-ig zárva tartunk.

2020. január 6. az Airvent első munkanapja.
Ettől a naptól kereskedelmi irodáinkban a szokásos nyitvatartási időben várjuk partnereinket.

Karácsonyra szeretetet, békességet, meghittséget, az új esztendőben sok szerencsét, jó egészséget, személyes és munkahelyi sikereket kívánunk Önnek!

                                                                                                                                      Airvent Zrt.  

10december
2019

Nyitvatartásunk a december 14-i szombati munkanapon

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy december 14-én szombaton az összes kereskedelmi egységünk zárva tart és árukiadás sem lesz.
Megértésüket köszönjük.

2019. december 16-tól munkatársaink a szokásos nyitvatartási időben állnak az Önök rendelkezésére.


Airvent Zrt.