Airvent hírek

17december
2019

Ünnepi nyitvatartásunk

Tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket, hogy kereskedelmi irodáink a következő ünnepi időszakban az alábbiak szerint tartanak nyitva:

Az év utolsó munkanapján 2019. december 20-án mind a négy kereskedelmi irodánk rövidített nyitvatartási időben, 14:00-ig várja kedves partnereit.

2019. december 21-től 2020.január 5-ig zárva tartunk.

2020. január 6. az Airvent első munkanapja.
Ettől a naptól kereskedelmi irodáinkban a szokásos nyitvatartási időben várjuk partnereinket.

Karácsonyra szeretetet, békességet, meghittséget, az új esztendőben sok szerencsét, jó egészséget, személyes és munkahelyi sikereket kívánunk Önnek!

                                                                                                                                      Airvent Zrt.  

10december
2019

Nyitvatartásunk a december 14-i szombati munkanapon

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy december 14-én szombaton az összes kereskedelmi egységünk zárva tart és árukiadás sem lesz.
Megértésüket köszönjük.

2019. december 16-tól munkatársaink a szokásos nyitvatartási időben állnak az Önök rendelkezésére.


Airvent Zrt.    

03december
2019

Nyitvatartásunk a december 7-i szombati munkanapon

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy december 7-én szombaton az összes kereskedelmi egységünk zárva tart és árukiadás sem lesz.
Megértésüket köszönjük.

2019. december 9-től munkatársaink a szokásos nyitvatartási időben állnak az Önök rendelkezésére.


Airvent Zrt.   

11április
2016

Construma 2016. kiállítás Airvent szemmel

2016.április 10-én zárult a Construma otthonteremtési kiállítás, melyen első alkalommal mutattuk be lakossági felhasználásra szánt komplett termékválasztékunkat. Az esemény teljes megelégedésünkre sok látogatót vonzott, többségük konkrét igénnyel, lényeges kérdésekkel fordult szakértő kollégáinkhoz. Örülünk a nagy érdeklődésnek, minden látogatónknak köszönjük, hogy megtisztelt bennünket bizalmával és hozzájárult sikeres részvételünkhöz.
A kiállítás eredményeként megnőtt a bejövő ajánlatkérések száma, melyeket a beérkezés sorrendjében már elkezdtünk feldolgozni. Mindent megteszünk, hogy árajánlataink a lehető legrövidebb időn belül eljussanak az érdeklődőkhöz.