Airvent hírek

04április
2016

Airvent lakótér szellőztető rendszerek

Komplett lakossági szellőztetőrendszerrel bővült az Airvent választéka. Már korábban is voltak lakossági felhasználásra szánt termékek a kínálatunkban, 2016. áprilisától azonban ebben a témakörben is komplett rendszerekkel jelentkezünk. Lakásszellőztető megoldásaink a rendszer kiépítéséhez nélkülözhetetlen minden terméket tartalmazzák, a légcsatornától a hővisszanyerős központi légkezelőn keresztül a befúvó- és elszívóelemekig. Így ügyfeleink az összes szükséges terméket egy helyen vásárolhatják meg, mindezt versenyképes áron és kedvező szállítási határidővel.

04április
2016

Construma 2016

Az idei Construma otthonteremtési kiállítás-csokor keretében megrendezésre kerülő RENEO Nemzetközi Szakkiállítás lehetőséget biztosít a mi szakterületünk, az épületgépészeti termékek és megoldások bemutatására is. Ezúton meghívjuk a kiállításra, melyen cégünk a rendezvény tematikájának megfelelően lakossági felhasználásra szánt légtechnikai és klímatechnikai termékekkel vesz részt.

Látogasson meg bennünket a Hungexpo D pavilon 204G standon 2016.április 6-8. között a szakmai napokon, vagy április 9-10-én (szombaton és vasárnap) a közönség napokon. Nyitvatartási idő: 9-18 óráig, vasárnap 9-17 óráig. 

A kiállítás a szakmai napokon e-ticket-tel is látogatható, mely díjmentesen áll rendelkezésre, csak regisztrálni kell az alábbi linken elérhető oldalon. A sikeres regisztrációt követően e-mailben kapni fog egy pdf dokumentumot, amely egyben a vonalkóddal ellátott, napi egyszeri belépésre jogosító belépőjegy. Kérjük nyomtassa ki a dokumentumot és hozza magával, így a pénztárban való sorban állás nélkül, azonnal beléphet a kiállítás területére.

Construma regisztráció

25október
2015

25 éves az Airvent

2015. októberében 25 éves lett az Airvent! Ezalatt az idő alatt 30 fővel induló kft-ből közel 300 fős nagyvállalattá nőttünk, és szóló termékeket – pl. fali légrácsokat, mennyezeti anemosztátokat, légszelepeket- ajánló beszállítóból komplett klíma- és légtechnikai rendszerek – klímagerendák, hagyományos és indukciós VAV rendszerek, légkezelők, folyadékhűtők, ventilátorok és saját fejlesztésű, termékspecifikus szabályozóautomatika – szállítására képes partnerré váltunk. Folyamatosan keressük az új kihívásokat, legyen szó egy teljesen egyedi műszaki megoldásról vagy egy standard termék vevői igénynek megfelelő módosításáról. Az Airvent Zrt. ma is családi vállalkozás, amely egy összesen 365 főt foglalkoztató európai vállalatcsoport tagja.

Minden kedves partnerünknek köszönjük az eddigi együttműködést és arra törekszünk, hogy a jövőben is kiérdemeljük megtisztelő bizalmukat.  

Előző123Következő